Venim in urmatoarele locatii din jud Arges: Braila, Ianca, Insuratei si Faurei

⭐.⭐.⭐.⭐.⭐

Suntem formatia de nunta Autentic by Cristina Paun, o trupa cu oameni foarte pasionati de muzica. Prin talentul si dedicarea noastra, ne angajam sa dam viata evenimentelor artistice din viata dumneavoastra. Avem deosebita placere sa participam la nunti, botezuri, aniversari sau petreceri corporate. De asemenea, suntem extrem de bucurosi de fiecare data sa onoram invitatiile in concerte si show-uri TV.

Componenta formatiei de nunta

Formatia Autentic by Cristina Paun este formata din muzicieni de elita: 

Cristina Paun – Voce [Vezi interpretare]
Vladut Nicolae – Voce [Vezi interpretare]
Gruia Alexandru – vioara  [Vezi interpretare]
Marius Chiran – orga
Fanica Chiu – acordeon
Mihai Paun – DJ

[button-red url=”https://formatia-autentic.ro/video/” target=”_self” position=”right”]VEZI REPERTORIUL[/button-red]

Playlist formatia Autentic by Cristina Paun

Repertoriul muzical al formatiei Autentic este unul foarte vast si include aproape toate genurile muzicale: pop, dance, vals, tango, country, rock, muzica usoara romaneasca si internationala, disco, grecesc, arabesc, latino, blues, jazz, muzica populara si de petrecere.

Muzica dicteaza tonul petrecerii – daca si dumneavoastra realizati acest lucru, cu siguranta ea se afla undeva sus pe lista evenimentului pe care il planificati. Fie ca vorbim de nunta, botez, aniversare, petrecere corporate etc muzica este intotdeauna la loc de cinste. Rolul formatiei in cadrul unei eveniment nu trebuie niciodata subestimat. De ce? Pentru ca de intreaga atmosfera creata depinde buna dispozitie a tuturor invitatilor dumneavoastra si succesul evenimentului pe care il organizati. Daca nu sunteti inspirat in alegerea formatiei, riscati ca toata petrecerea sa fie compromisa.

Pe de o parte exista petreceri monotone la care zici ca nu se intampla nimic, iar invitatii par legati de scaune. Pe de alta parte exista petreceri vii, cu muzica antrenanta care pur si simplu ii smulge de pe scaune si ii ademeneste pe toti pe ringul de dans. Noi ne propunem de fiecare data sa ne situam in a doua tabara si tot ce tine de prestatia noastra se raporteaza la specificul evenimentului dumneavoastra, la preferintele dumneavoastra si ale invitatilor dumneavoastra. Pentru noi fiecare cantare este deosebita si am invatat sa ne citim publicul pentru a ne modela in consecinta alegerile muzicale si modul de interactiune cu participantii.

Noi intelegem ca evenimentele sunt petreceri tematice organizate pentru a sarbatori ceva deosebit. Sunt momente importante cand se aduna la un loc toti cei dragi pentru a impartasi cu dumneavoastra bucuria. Aici se fac cunostinte, se intaresc relatii, se reintalnesc rude si prieteni. De aceea punem suflet in ceea ce facem, suntem punctuali si seriosi. Dorim sa intreprindem colaborari de durata cu cei cu care lucram pentru ca stim ca cea mai buna reclama este cea care circula prin viu grai.

Invitati-ne sa cantam la petrecerea dumneavoastra si va asiguram ca veti fi multumit de alegere. Avem experienta in crearea unei atmosfere antrenante, iar acest lucru il spun toti cei care au dansat pe ritmurile noastre. Venim cu un repertoriu bogat si diversificat, care include atat muzica populara, cat si muzica usoara.

Formatia Autentic reprezinta un proiect muzical care a luat fiinta la initiativa canteretei de muzica populara Cristina Paun, ce studiaza Pedagogia Muzicala, in cadrul Universitatii Valahia din Targoviste. Talentul muzical, daruirea si staruinta sunt principalele trei lucruri care ne recomanda.

Daca sunteti in cautarea unei formatii talentate, care sa creeze o atmosfera de neuitat, un spectacol muzical personalizat pentru evenimentul dumneavoastra, cu un repertoriu antrenant si usor adaptabil invitatilor dumneavoastra, va invitam sa ne contactati. Vom stabili de comun acord toate detaliile pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie impecabil din punct de vedere muzical.

Formatia Autentic din Targoviste este disponibila pentru a sustine nunti/botezuri in: Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Bucuresti, Buzau, Brasov, Sinaia, Ilfov, Focsani, Braila, Galati, Slatina, Giurgiu, Buftea, Saftica, Ramnicu Sarat, Alexandria, Dambovita, Arges, Prahova dar si in celelalte orase ale tarii.

Formatie nunta Braila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!