Ce fel de muzica ofera formatia Autentic by Cristina Paun?

Playlistul nostru este selectat cu atentie si acopera diferite genuri muzicale si epoci. Autentic by Cristina Paun va canta hituri dansante si cantece cunoscute care ii vor multumi cu siguranta pe oaspetii dumneavoastra.
Punand accent pe „dans si miscare”, playlistul nostru se afla intr-o permanenta actualizare si include cele mai solicitate cover-uri si melodii.

Cu ce se deosebeste Formatia Autentic by Cristina Paun de alte trupe?

Consideram ca urmatoarele caracteristici pe care le indeplinim, vor deveni avantaje pentru dumneavoastra si evenimentul pe care il organizati:

– Formatia noastra are doi vocalisti: Cristina Paun si Vladut Nicolae.

– Vocile sunt acompaniate live de vioara, orga, acordeon si inclusiv DJ.

– Preturile noastre sunt accesibile.

– Tineretea si prospetimea de recomanda ca si formatie foarte energica; piesa de rezistenta pentru orice eveniment de succes.

– Comunicam bine cu toti clientii nostri si tinem cont de alegerile/ preferintele lor muzicale.

– Formatia noastra poate aborda aproape orice gen muzical.

– Va oferim muzica complet live – atat voce, cat si instrumental.

– Lucram cu echipamente moderne si suntem atenti la calitatea sonorizarii.

Contractarea unei formatii este mai scumpa decat un DJ? Cum difera aceste servicii?

Nu neaparat. S-ar putea sa fiti surprins ca multi DJ-i percep tarife similare, desi vorbim despre o singura persoana, un sistem de sunet si un laptop. Tineti cont de faptul ca formatia noastra are in componenta 5 artisti muzicieni, toti profesionisti, toti cu experienta, expertiza tehnica in ceea cea priveste sunetul, dansul, scena. Iar cel mai important lucru pe care va sugeram sa-l aveti in vedere este ca formatia Autentic by Cristina Paun va poate oferi muzica live. Un DJ nu face altceva decat sa schimbe CD-uri cu muzica inregistrata.
Noi putem oferi servicii similiare cu cele ale unui DJ si ceva in plus! Experienta muzicii live si atmosfera de dans pentru oaspetii dumneavoastra.

Putem sa cerem anumite melodii? Putem alege muzica pe care o veti aborda in cadrul evenimentului?

Desigur. Formatia Autentic by Cristina Paun va incerca intotdeauna sa indeplineasca cererile dumneavoastra pentru ca evenimentul sa reflecte viziunea si atmosfera pe care v-o doriti. La cerere, putem personaliza playlistul. Vom mixa cererea dumneavoastra cu experienta noastra pentru a crea un playlist final pentru petrecerea organizata.

Puteti canta si in aer liber?

Desigur! Ne face placere de fiecare data sa incantam publicul, indiferent de locatie. Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta precis detaliile evenimentului dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!